Op ons complex zijn allerlei verschillende huisjes en tuinen. Er zijn tuinen vol fruitbomen, moestuinen, bloementuinen, natuurlijke tuinen of juist hele strakke tuinen. U hoort het al.. een heel scala aan tuinen!
Om u een beeld te geven van de tuinen bij Volkstuinvereniging Nooit Gedacht gunnen een aantal tuinders u hier een kijkje in hun tuin.


Tuin 149 Aggy

Ik ben Aggy van tuin 149.

Ik zou graag met ieder van jullie willen delen dat ik het hartstikke naar mij zin heb op het complex. Ik en mijn man hebben afgelopen jaar de hele zomer lekker kunnen genieten van voor en na onze oogst, dus aan de gezelligheid zal het niet liggen, voor zowel jong als oud. De leukste foto vind ik deze en nog wel genomen september 2014. Ik hoop dat ook dit jaar ieder wat van zijn oogst kan laten zien en delen.

Met vriendelijke groeten,

Aggy Amatiskak


Tuin 208, Marian en Piet Vrolijk
Bij de ingang van Volkstuinvereniging “Nooit Gedacht” stonden in 2004 zes tuinhuisjes te koop.
Op een regenachtige dag kregen we een rondleiding van dhr. Rehorst en vonden huisje 208 geweldig.
We voelden ons er gelijk thuis. Er moest natuurlijk wel het nodige worden opgeknapt, zoals een nieuw keukentje, verfbeurt binnen en buiten en de tuin werd ook onder handen genomen.
Het is vooral een siertuin met een klein stukje voor aardappels, uien en boontjes.
Met veel plezier genieten we van ons stekkie op dit unieke complex “Nooit Gedacht”.
Piet en Marian


Tuin 220, Adri en Marja van Loopik

Op 10 juli 2011 hebben we dit huisje met kas en tuin verworven op het complex. Het was erg verwaarloosd en de tuin was een jungle. Na een jaar verven, tegels verleggen, kappen, snoeien, graven, spitten, wieden en planten begint er zich nu een tuin af te tekenen met een wild bosgedeelte, struiken- en bloemenborders, vijver, miniboomgaard met wildebloemenspiegels, bessenborder en moestuingedeelte.